Alonso: “Het wordt een emotioneel afscheid van de F1”

Komend raceweekend zal erg bijzonder zijn voor Fernando Alonso. Het is immers niet alleen de laatste race van het seizoen, na de GP van Abu Dhabi neemt Alonso ook afscheid van de Formule 1, al dan niet definitief.


“Abu Dhabi zal zeker en vast een zeer emotionele race voor mij zijn, het zal immers het einde zijn van een erg lange en blije 17 jaar in de Formule 1,” blikt de Spanjaard vooruit naar komend raceweekend.

“De tijd is aangebroken om verder te gaan maar ik kijk er naar uit om het einde van dit seizoen, alsook mijn F1-carrière, te beëindigen met een positieve noot.”

Alonso wil samen met McLaren tijdens de laatste race nog eens alles geven. Hij wil dan ook tijdens zijn laatste race een goed resultaat neerzetten en vooral ook genieten.

“Ik focus me volledig op dit weekend in Abu Dhabi en wil het beste maken van iedere dag: in de wagen, met het team en met mijn vrienden en familie.”

“Abu Dhabi is een zwaar en veeleisend circuit en we hebben niets te verliezen. Zowel Stoffel als ikzelf zullen zoals altijd erg hard vechten,” besloot Alonso.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print