F1journaal.be zoekt vrijwilligers !!!

F1journaal.be is op zoek naar enkele vrijwilligers die aan de site willen meewerken.

F1journaal draait uitsluitend op basis van vrijwilligers die een passie hebben voor de Formule 1. Momenteel zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde mensen die eveneens de Formule 1 volgen en wensen mee te werken aan F1journaal.be.

Heb jij een grote interesse in de Formule 1 en wens je die met ons en onze bezoekers te delen? Stel je dan zeker kandidaat om mee te werken aan F1journaal.be

Je werkt op vrijwillige basis mee aan F1journaal.be. Je beslist zelf hoeveel en hoe vaak je voor de site schrijft, al is uiteraard wel enige regelmaat vereist. Heel veel tijd heb je er alvast niet voor nodig. Een gezonde interesse in de Formule 1 volstaat. Je kan uiteraard vlot schrijven in het Nederlands. Kennis van het Engels of een andere taal is een meerwaarde.

We zijn op zoek naar mensen die nieuws, eigen specials of opiniestukken willen schrijven. Voel je je geroepen om mee te werken aan de grootste F1-site van België? Stuur dan een mailtje naar info@f1journaal.be met jouw naam, wat informatie over jezelf en eventueel waaraan je wenst mee te werken. Wij contacteren je vervolgens zo snel mogelijk.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print