Hamilton enorm ontgoocheld na vroegtijdige exit in Q2: “Raceweekend zit erop voor mij”

De ontgoocheling en frustratie droop eraf bij Hamilton toen hij in Q2 sneuvelde. De Brit sakkerde op Vandoorne die was gecrasht, maar de realiteit is echter dat Hamilton zijn vroegtijdige exit voor een groot deel aan zichzelf te danken had.

Tijdens drie pogingen in Q2 slaagde Hamilton er immers geen enkele keer in om echt een goede ronde te rijden. Toen hij uiteindelijk met amper nog iets op de klok zijn vierde poging probeerde af te werken moest hij plots inhouden omwille van de gele vlaggen die veroorzaakt werden door de crash van Vandoorne .

“Ik weet het niet? Het doet er niet echt toe, niet?” antwoordde Hamilton op de vraag of hij zonder de crash van Vandoorne Q3 zou gehaald hebben. “Ik kreeg de gele vlaggen te zien. Ik voel me leeg, maar ik zal morgen blijven pushen. Het zat er vandaag nooit echt in voor mij. Ik ondervond problemen met de wagen. Ik heb niet veel te zeggen momenteel.”

Met zijn veertiende tijd tijdens de kwalificatie is Hamilton uiteraard niet tevreden. De Brit zal echter nog ietwat opschuiven op de grid, onder meer door de gridpenalty van Jenson Button. Desondanks ziet Hamilton zijn race somber tegemoet.

“Het komt er eigenlijk op neer dat je weekend erop zit. Morgen zal het simpelweg rondrijden worden op een of andere positie buiten de top tien. Ik zal proberen om nog zo hoog mogelijk te geraken maar het is hier zoals je weet enorm moeilijk om in te halen. Ik denk dat het een zondags ritje zal worden.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer