Wil jij meewerken aan F1journaal.be?

F1journaal.be is op zoek naar enkele vrijwilligers die aan de site willen meewerken.


F1journaal.be draait uitsluitend op basis van vrijwilligers die een passie hebben voor de Formule 1. Dankzij onze dagelijkse berichtgeving over de Formule 1 is F1journaal.be in België uitgegroeid tot de referentie wat F1-berichtgeving betreft.

Momenteel zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde vrijwilligers die eveneens gepassioneerd zijn door de Formule 1 en wensen mee te werken aan F1journaal.be. We zijn op zoek naar mensen die nieuws, eigen specials of opiniestukken willen schrijven.

Heb jij een grote interesse in de Formule 1 en wens je die met ons en onze bezoekers te delen? Stel je dan zeker kandidaat!

– Je werkt op vrijwillige basis mee aan F1journaal.be.
– Je beslist zelf hoe vaak je voor de site schrijft, al is uiteraard enige regelmaat vereist.
– Je kan uiteraard vlot schrijven in het Nederlands. Kennis van het Engels of een andere taal is een meerwaarde maar zeker geen must.

Voel je je geroepen om mee te werken aan de grootste F1-site van België? Stuur dan een mailtje naar info@f1journaal.be met jouw naam, wat informatie over jezelf en eventueel waaraan je wenst mee te werken (Dagelijks nieuws, specials, opiniestukken, …). Wij contacteren je vervolgens zo snel mogelijk.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

SelectSelect
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print