20 000 fans mogen GP van de Eifel op Nürburgring bijwonen

De organisatoren van de GP van de Eifel, die op 11 oktober plaatsvindt op de Nürburgring, hebben de toestemming gekregen om maximaal 20 000 fans de race te laten bijwonen.

Uiteraard is men op de Nürburgring zeer blij om opnieuw op de F1-kalender te staan, ook al zal de F1-race niet plaatsvinden bij tienduizenden fans. Het toegestane aantal fans bedraagt immers slechts 20 000 fans maar ook daarin zal er onderscheid tussen de fans zijn.

“Het is belangrijk om tijdens deze eerste fase tickets in verschillende categorieën aan te bieden,” aldus Mirco Markfort, de baas van de Nürburgring.

“In deze tijden van van corona is het een enorme planning wat het personeel enzovoort betreft en uiteraard draait alles dan ook rond de kosten die gemaakt dienen te worden.”

Ondanks de extra kosten die het coronavirus veroorzaakt wil men de fans uiteraard de kans geven om tegen een aanvaardbare prijs de race bij te wonen.

“Het is echter ook belangrijk om de fans de kans te geven om tickets te kopen en de race op een veilige manier te laten bijwonen.”

Foto: Wikimedia – Fewskulchor
a:0:{}
Volgens het Italiaanse ‘La Gazzetta dello Sport’ zou Red Bull Racing Nico Hulkenberg en Sergio Perez overwegen als mogelijke vervangers voor de teleurstellende Alex Albon.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022