F1-lookalikes op de Olympische Spelen: “Nee ik doe niet mee!”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Zomerpauze in de Formule 1, dan doen de F1-piloten iets anders uiteraard maar aan de Olympische Spelen meedoen, dat doen ze zeker niet. Wel zijn er al enkele opvallende lookalikes opgedoken tijdens de Olympische Spelen.

De Nederlandse turner Frank Rijken lijkt enorm veel op Oscar Piastri en dat was ook de McLaren-rijder niet ontgaan. Piastri reageerde via een tweet met daarin de boodschap: “Ik kan bevestigen dat ik niet meedoe aan de Olympische Spelen.” De manier van reageren doet ook terugdenken aan de hoe Oscar Piastri twee jaar geleden ontkende dat hij voor Alpine zou gaan racen terwijl Alpine dat kort daarvoor wel had verkondigd.

Rijken op zijn beurt plaatste de reactie van Oscar Piastri op zijn Instagram-story. Maar hij was zeker niet de enige ‘dubbelganger’ want ook Valtteri Bottas heeft er eentje op de Olympische Spelen en dat was het Stake F1 team dan weer niet ontgaan.

Afwachten of we tijdens de Olympische Spelen nog dubbelgangers van F1-piloten, teambazen of andere F1-figuren te zien krijgen …