Ook Lando Norris snoert criticasters de mond: “Mijn beste zet ooit om me voor een lange tijd aan McLaren te verbinden”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Lando Norris heeft zijn contractverbintenis met McLaren verdedigd en verklaarde dat de recente vorm van het team waarin het op dit moment verkeert iedereen ongelijk heeft gegeven die zijn beslissing bekritiseerde omwille van zijn meerjarige deal met het team.

Sinds hij zijn handtekening zette onder het contract is Norris een GP-winnaar geworden en samen met McLaren staat hij momenteel tweede in het kampioenschap voor de constructeurs en bij de rijders.

“Er waren veel mensen die het er niet mee eens waren of het een domme zet vonden, dus het is leuk om sommigen van deze personen hun ongelijk te geven,” vertelde Norris met een kwinkslag aan ‘Sky F1’. “Het is vooral het team dat zicht heeft bewezen, dat moet ik wel effe benadrukken.”

“Ik denk dat je, als je binnen een team zit en in de Formule 1 rijd je de dingen veel beter begrijpt dan mensen van buitenaf,” aldus Norris. “Ik heb veel zaken te zien gekregen die niemand anders te zien krijgt.”

“Ik zag vorig jaar al de structuur en het moreel bij het team, we hebben nog zoveel meer toegevoegd dit jaar. Mijn geloof en overtuiging in het team is uitgekomen.”

Geschreven door Vincent Bogaerts