Guanyu Zhou reageert: “Allemaal belachelijke geruchten in de media!”

Stake F1 team
Stake F1 team

Stake F1-piloot Guanyu Zhou heeft met verbazing gereageerd op de berichten dat hij zijn racezitje alleen maar te danken heeft aan sponsorgelden.

Het was Jacques Villeneuve die tijdens een interview liet verstaan dat Guanyu Zhou volgens hem zijn racezitje niet mag behouden omdat hij goede resultaten neerzet maar wel omdat hij heel wat sponsorgelden meebrengt naar het team. Zhou reageert nu zelf op deze berichten.

“Er zijn heel wat belachelijke geruchten in de media,” aldus Guanyu Zhou tegenover ‘RacingNews365’. “Ik heb in het verleden al geruchten gehoord en het is de eerste keer dat ik met iemand erover spreek.”

“Men zegt iets zonder te weten hoeveel geld ik exact meebreng , of dat ik met één van de teams praat. Niet hier, ik ga niet zeggen welk team, ze hebben net het vertrek van een rijder aangekondigd.”

“Maar ik bedoel dat ik amper met hen in die periode heb gesproken, maar de geruchten komen er plots over een bedrag aan sponsorgelden dat ik zou kunnen meebrengen. Ik hoopte dat ik dat had, misschien kan ik in Sauber investeren en er een voordeel uit halen!”

“Ik wil het gewoon duidelijk stellen. Het zijn gewoon veel geruchten, wat eigenlijk best grappig is om te zien, maar tegelijkertijd is het ook ongelooflijk onrespectvol.”