Max Verstappen blikt vooruit naar ‘zijn’ Dutch GP: “Hopelijk strijden we voor de winst”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na enkele weken zomerpauze gaat het F1-circus komen weekend opnieuw van start. Met de ‘Dutch GP’ op het circuit van Zandvoort vindt meteen de ’thuisrace’ van Max Verstappen plaats. Verstappen wil uiteraard graag voor de vierde keer op rij zijn thuisrace winnen.

Wat de wk-tussenstand betreft moet Max Verstappen niet echt zorgen maken maar ondertussen is het al enkele races geleden dat hij nog eens een F1-race wist te winnen. Uiteraard zou het voor Verstappen erg leuk zijn indien hij uitgerekend tijdens zijn thuisrace opnieuw kan zegevieren.

“Het was fijn om tijdens de zomerstop wat tijd door te brengen met familie en vrienden en ik voel me fris en klaar voor de tweede helft van het seizoen,” aldus Verstappen volgens zijn officiële website.

“Het is geweldig om een thuisrace te hebben. De sfeer is altijd fantastisch en de fans zijn ongelooflijk, dus het is een speciale race voor mij. Het is een geweldig circuit, met zijn korte rechte stukken en smalle baan en hopelijk komen we deze race sterk voor de dag. We kijken uit naar komende week en hopelijk kunnen we strijden voor de winst.”