Sergio Perez: “Max Verstappen heeft nu ook de problemen die ik al zo lang heb”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Volgens Sergio Perez wordt nu duidelijk dat Max Verstappen ook steeds meer problemen begint te krijgen in de Red Bull F1-bolide. Perez zegt al langer dat hij problemen ondervindt maar weinigen leken hem te geloven.

Red Bull is de voorbije races aanzienlijk teruggevallen, waar het begin dit seizoen nog domineerde lijkt het ondertussen op achtervolgen aangewezen. Dat Sergio Perez al maandenlang worstelt en problemen ondervindt is duidelijk, de Mexicaan dreigde daardoor zelfs halverwege het seizoen zijn racezitje bij Red Bull te verliezen, maar volgens Perez begint nu ook Max Verstappen steeds meer de problemen te ondervinden die hij zelf naar eigen zeggen al geruime tijd ervaart.

“Ik heb al lange tijd die problemen. Maar zoals ik al eerder zei, ze leken bij mij eerder dit jaar voor problemen te zorgen dan bij Max. Maar nu lijken ze ook bij Max te komen,” vertelde Sergio Perez in de F1-paddock van Monza.

“Ik denk dat het iets is waarvoor we niet snel een oplossing hebben, maar hopelijk wel in een korte tijd, hopelijk slagen we erin de wagen te verbeteren en dan kan onze snelheid ook aanzienlijk verbeteren.”