Promotor GP van de USA: “We willen graag Daniel Ricciardo erbij!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Bobby Epstein, voorzitter van het Circuit of The Americas, hoopt dat Daniel Ricciardo ondanks het feit dat hij onlangs bij het RB-team zijn racezitje verloor tijdens het raceweekend in Austin toch aanwezig zal zijn.

De GP van Singapore was de laatste race van Daniel Ricciardo voor het RB-team maar ondanks het aan de kant schuiven door Red Bull worden de banden met Red Bull mogelijk toch niet volledig doorgeknipt. Ricciardo zou immers eventueel een ambassadeursrol bij Red Bull op zich kunnen nemen.

Het zou alvast iets zijn dat de promotor van de F1-race in Austin graag zou hebben want daar hopen ze dat Daniel Ricciardo ondanks het verliezen van zijn F1-racezitje toch aanwezig zal zijn. Ricciardo is immers ook in Amerika zeer populair en zijn komst zou zeer goed zijn voor de GP van de USA in Texas.

“Daniel kan zowel naast de wagen als in de wagen een enorm grote impact op onze grand prix hebben,” aldus promotor Bobby Epstein volgens ‘RACER’. “Ik ben niet zeker dat de mensen tickets kopen om hem in een niet competitieve wagen te zien racen, niet? Dus wanneer je naar de race komt omdat hij deel uitmaakt van de F1-community, ik denk dat hij nog steeds deel kan uitmaken van de F1-community en dat op een redelijk belangrijke manier.”

“Hij is echt zeer, zeer geliefd in Texas, en ik denk dat hij het hier ook leuk vindt. Ik hoop dan ook dat hij meer tijd zou kunnen vrijmaken voor de fans dan dat hij normaal kan wanneer hij in de wagen moet racen.”

“Ik hoop dat hij nog steeds naar hier komt, want er zijn veel mensen die hem graag een hand zouden geven, een handtekening of een foto willen maken. Gewoon hem hier in de stad zien. We zullen hem voldoende bezig houden.”