“Williams zal in 2025 over het beste rijdersduo beschikken”

Ferrari
Ferrari

Volgens Williams-teambaas James Vowles zal zijn team volgend jaar met Carlos Sainz en Alex Albon over het beste rijdersduo beschikken.

Met Franco Colapinto beschikt Williams tijdens de laatste race van het huidige seizoen over een geweldige vervanger voor Logan Sargeant maar volgend jaar zal niet Colapinto maar wel Carlos Sainz samen met Alex Albon het rijdersduo bij Williams vormen. De sterke prestaties van Colapinto deed de vraag rijzen over Williams met Sainz wel de juiste keuze had gemaakt maar volgens Vowles bestaat er geen twijfel over.

“In 2025 zullen we volgens mij over het beste rijdersduo op de grid beschikken,” zei Vowles tijdens de ‘Beyond the Grid’ podcast. “Ik bedoel, Franco doet het geweldig, maar hij heeft niet de ervaring waarover Carlos beschikt, maar hij doet het geweldig.”

“Ik denk vanuit dat perspectief rijdt hij niet alleen met de wagen, hij zal het team ook vooruit pushen, we zullen het beste rijdersduo op de grid hebben. Dat zal ons helpen om gemotiveerd te zijn en vooruit te pushen.”

“Er zijn goede ontwikkelingen bezig, het is het verder zetten van 2024 naar 2025.”