Max Verstappen heeft Europese plannen met ‘Simply Lovely’

Red Bull Content Pool

‘Simply Lovely’ is een erg bekende uitspraak van Max Verstappen en de drievoudig F1-kampioen heeft nu opvallende ‘Europese plannen’ met deze uitspraak.

Max Verstappen is bezig aan zijn tiende seizoen in de Formule 1 en dat vieren ze met een speciale ‘Blue Lion Collectie’. Maar er is meer Verstappen gebruikte in 2017 voor het eerst de woorden “Simply, simply lovely”, dit nadat hij tijdens de start van de GP van Mexico de leiding in de race had overgenomen van polesitter Sebastian Vettel.

Verstappen gebuikte sindsdien meermaals de uitspraak “Simply lovely” en die ondertussen bekende woorden wil Max Verstappen nu gebruiken voor onder andere een kledingcollectie. Daarom heeft het management achter Max Verstappen in mei bij de European Union Intellectual Property Office (EUIPO) een aanvraag ingediend om ‘Simply Lovely’ als trademark vast te leggen.

Ondertussen is het als handelsmerk van Verstappen goedgekeurd en kan er dus allerlei merchandising mee verkocht worden. Zo is er onder andere een blauwe hoodie en blauwe joggingbroek voor vrouwen en ook een olijfgroene outfit voor heren te koop via de website van Max Verstappen. Uiteraard met de tekst ‘Simply Lovely’.