Hamilton wil strijden tot de laatste race

Wereldkampioen Lewis Hamilton is van plan zijn wereldtitel tot het laatste ogenblik te verdedigen. De Britse rijder beseft dat in de F1 alles mogelijk blijft tot het tegendeel bewezen is. Een redenering die ons alvast extra sensatie kan bezorgen.

“Om te beginnen moet ik toegeven dat ik de voorbije seizoenen wat geluk gehad heb want toen kon ik het hele seizoen om de titel strijden en dat zelfs als WK-leider. Dit seizoen voelt voor mij dan ook heel anders aan maar het is dan wel weer tof om echt als een gek met de wagen aan te vallen. In Spa heb ik niet echt kunnen genieten van de race maar op Monza wil ik nog eens winnen”.

“Ik kijk nu echt uit naar de vijf laatste races want ik ga mijn titel optimaal proberen te verdedigen en dat tot het laatste moment. Ik ga er nog steeds voor en hoop elk mogelijk punt te kunnen pakken in 2009 zodat de titel van mij blijft. Ik leerde al dat alles mogelijk is tot het laatste moment en bovendien verwacht ik dat onze wagen het goed zal blijven doen”, aldus Lewis Hamilton.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}