Kan er nog een vriendschap ontstaan tussen Vettel en Webber?

De Duitse Red Bull-rijder Sebastian Vettel had na afloop van de GP van Abu Dhabi een lang gesprek met teamgenoot Mark Webber. Beide heren zouden in de toekomst toch nog vrienden kunnen worden.
Doorheen zowat het volledige seizoen waren ze op onmerkbare wijze toch de kemphanen. Wat in 2010 nog voor een tikkeltje extra druk zorgde was het feit dat ze ook nog eens beide voor Red Bull Racing uitkwamen.

In Engeland kookte het over nadat Vettel voorrang kreeg op een nieuwe voorvleugel. Webber won de race en benadrukte nog eens over de radio dat zijn resultaat geen slechte prestatie was voor een tweede rijder.

In Turkije was het zover, het hek was compleet van de dam toen Vettel en Webber elkaar aanreden. De interne strijd mocht wereldwijd aanschouwt worden. Sebastian Vettel, die blijkbaar nog wat jong en te spontaan is, verklaarde dan maar aan de pers dat hij en Webber nooit meer vrienden zouden worden. Tot Webber hem na het behalen van zijn wereldtitel kwam feliciteren. De weltmeister draait bij.

“Meteen na het behalen van mijn wereldtitel had ik een lang gesprek met Webber. Hij feliciteerde me en daardoor konden we eens een goed gesprek voeren. Onze relatie is daarom nu niet plots terug helemaal naar behoren want de oorzaken van onze meningsverschillen blijven bestaan. Op dit ogenblik weten we ons beide te respecteren en dat is een goede basis naar de toekomst toe”, aldus de kersvers wereldkampioen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}