“Vettel moet bij Ferrari opvolger van Alonso worden”

Sebastian Vettel wordt reeds geruime tijd aan Ferrari gelinkt. De Duitser zou een droomduo kunnen vormen met Fernando Alonso, maar de Duitser wordt bij Ferrari vooral gezien als een mogelijke opvolger van de Spanjaard.
image
Het voorbije seizoen was het opnieuw meermaals prijs. De geruchtenmolen over een eventueel contract dat Vettel bij Ferrari zou getekend hebben dook opnieuw veelvuldig op. Vooral Red Bull was er telkens enorm snel bij om de geruchten te ontkrachten.

Veel insiders en experten zien Vettel, net als heel wat fans, in de nabije toekomst voor Ferrari rijden. Al zal dat misschien nog wel even duren want de Duitser ligt momenteel nog onder contract bij Red Bull. Ook Fernando Alonso heeft nog voor enkele jaren een contract bij Ferrari. Een ideaal scenario zou dan ook zijn dat Alonso bij Ferrari wordt opgevolgd door de Duitser. Een denkpiste waaraan steeds meer aandacht wordt besteed.

“Als je naar alle rijders kijkt dan zijn Vettel en Hamilton perfecte kandidaten voor de Ferrari van de toekomst. Er is slechts één verschil: Vettel is jonger,” zei Luca di Montezemolo tegenover de Independent.

De grote baas van Ferrari liet tegenover de Independent echter ook weten dat hij momenteel van oordeel is dat Ferrari van alle rijders over de beste beschikt. Maar men moet uiteraard ook nadenken over de toekomst.

“Als Alonso morgen zou beslissen om met zijn vriendin op Hawaï te gaan wonen dan twijfel ik er niet aan dat ik voor Vettel zou kiezen, zowel omwille van menselijke als professionele redenen. Hij zou zeer goed voor ons zijn.” aldus Luca di Montezemolo.

Luca di Montezemolo liet nogmaals duidelijk verstaan dat er nooit een rijdersduo bestaande uit Alonso en Vettel bij Ferrari zal rijden. De Ferrari-fans mogen voor de zoveelste keer hun droomduo Alonso-Vettel dus vergeten …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}