Vettel: “Ons doel morgen is winnen”

Sebastian Vettel was na afloop van de kwalificatie zichtbaar ontevreden met zijn startpositie. Begrijpelijk ook, als je weet dat in Monaco de polepositie vaak garantie op succes is.
image
Maar de Duitser geeft zich zeker en vast nog niet gewonnen. Zijn doel is winnen, al beseft hij ook dat dit niet eenvoudig zal zijn.

“Er moeten heel wat ronden gereden worden,” zei Vettel na de kwalificatie. “Maar het is moeilijk om in te halen. Het hangt er steeds vanaf waar je je bevindt, maar op het circuit is het altijd moeilijk.”

“Hopelijk zal Mercedes problemen ondervinden, maar we kunnen daar niet op vertrouwen. Uiteraard zal de bandenslijtage morgen een belangrijke rol spelen, maar we moeten in eerste instantie naar onszelf kijken. We zullen zien wat er gebeurt en vervolgens de juiste beslissingen nemen.”

Vettel was het team ook dankbaar voor de vele verbeteringen aan de wagen sinds donderdag. De oefensessies op donderdag verliepen heel wat minder goed, in tegenstelling tot de kwalificatie van vandaag. Maar morgen heeft Vettel maar één doel voor ogen …

“Onze doelstelling is morgen winnen,” sprak de wk-leider duidelijke taal.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}