Adrian Newey wil samen met Red Bul nog heel wat titels behalen

Red Bull en Sebastian Vettel zijn nog maar net zeker van hun nieuwe wereldtitels maar Adrian Newey heeft reeds laten verstaan dat hij nog meer wereldtitels met Red Bull wil behalen.a
image
En dat is meteen slecht nieuws voor de concurrenten van Red Bull want Adrian Newey ligt voor een erg groot deel mee aan de basis van het succes dat Red Bull de voorbije jaren heeft gekend.

Adrian Newey is dan ook de meest gesolliciteerde ontwerper binnen de Formule 1. Iedereen wil hem maar Newey heeft reeds meermaals te kennen gegeven dat hij bij Red Bull blijft, ook al heeft Newey niet de ambitie om nog superlang in de Formule 1 te blijven. Newey wil ook naast de Formule 1 nog iets gaan betekenen, al zal hij de komende jaren dus nog wel voor Red Bull blijven werken.

“Ja, ik wil nog titels behalen,” zei Newey tegenover Autosport. “Het plezier dat ik hier bij het team heb is groot, zeker omdat ik het mee heb opgebouwd uit de restanten van het Jaguar F1-team tot wat het nu is.”

“We hebben de voorbije jaren succes geboekt maar het echte plezier komt van het samenwerken met mijn collega’s in Milton Keynes. Samen met Christian Horner blijven we onze manier van werken verder evolueren. Het is echt al een fantastische rit die we achter de rug hebben.”

Newey blikt ook al vooruit naar volgend seizoen want 2014 vormt een enorm grote uitdaging voor alle teams.

“Volgend jaar is een grote uitdaging omwille van de vele wijzigingen in het reglement. Ik focus me momenteel dan ook al volledig op 2014,” aldus Newey.

De concurrentie is bij deze gewaarschuwd en kan dus maar best een tandje bijsteken indien het in 2014 Red Bull en Vettel van de wereldtitel willen houden.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print