Alex Albon over promotie naar Red Bull: “Dit is surrealistisch!”

Alex Albon werd gepromoveerd van Toro Rosso naar Red Bull Racing om daar de teamgenoot van Max Verstappen te worden. Albon zei in een reactie dat het voor hem erg surrealistisch aanvoelt om nu plots voor Red Bull te mogen rijden.


Albon maakte dit jaar zijn F1-debuut en imponeerde al meermaals. Zijn prestaties bij Toro Rosso staan dan ook in schril contrast met de prestaties van Pierre Gasly bij Red Bull.

Gisteren volgde dan de bekendmaking dat Gasly bij Red Bull vervangen zal worden door Albon, terwijl Gasly terugkeert naar Toro Rosso, de renstal waarvoor hij vorig jaar reed. Alex Albon is uiteraard erg blij met het vertrouwen en de kans die hij van Red Bull krijgt.

“Het voelt surrealistisch dat ik deze enorme kans krijg. Ik kan hen niet voldoende bedanken voor het vertrouwen en het mogelijk maken van deze kans,” zei Albon in een reactie op twitter. “Het is een grote sprong in het onbekende maar ik heb mijn zwemshort aan!”

Albon bedankte vervolgens ook Toro Rosso voor de kansen die hij er kreeg.

“Ik wil iedereen bij Toro Rosso bedanken en in het bijzonder Franz Tost voor het mogelijk maken van de kans die ik in de Formule 1 kreeg en de enorme steun die ik tijdens mijn eerste jaar kreeg. Nu ga ik me focussen op mijn eerste race met mijn nieuw team in Spa.”a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022