Alexander Rossi nieuwe reserverijder bij Marussia

Alexander Rossi is de nieuwe reserverijder van het Marussia F1 team, dat maakte de renstal vandaag bekend.

Alexander Rossi kondigde na de reorganisatie bij Caterham zijn vertrek bij de renstal aan (Lees: Alexander Rossi verlaat Caterham F1 team). Lang heeft Rossi echter niet moeten zoeken achter een nieuwe team. In de GP2 verwisselde hij reeds van team en nu doet Rossi dat ook in de Formule 1.

De 22-jarige Amerikaan is nu de nieuwe reserverijder bij het Marussia F1 team. Voorlopig is het nog afwachten wanneer Rossi tijdens de resterende raceweekends op vrijdag in actie zal komen. Rossi is uiteraard enthousiast over zijn benoeming als reserverijder bij Marussia.

“Ik kijk er naar uit om met het team samen te werken in Hongarije en daar de basis te leggen voor de rest van het seizoen,” zei Rossi in een reactie. “De timing van de aankondiging is perfect, zo vlak voor de zomerpauze.”

“De Formule 1 is mijn doel en ik ben dan ook zeer tevreden dat ik als officiële reserverijder in de Formule 1 ben aangesteld. Daar liggen immers de opportuniteiten voor de volgende stap, waaronder in actie komen tijdens oefensessies op vrijdag.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}