“Alfa Romeo bevestigt vrijdag Mick Schumacher en Kimi Raikkonen als rijdersduo voor 2021”

Volgens verschillende bronnen zou Alfa Romeo Racing morgen voorafgaand aan de eerste oefensessie haar rijdersduo voor 2021 bevestigen.


Kimi Raikkonen zijn contract loopt eind dit seizoen af maar de Fin zou ook volgend jaar nog doorgaan in de Formule 1 en voor Alfa Romeo Racing blijven rijden. Raikkonen zou echter wel een nieuwe teamgenoot krijgen, waarmee het einde verhaal is van voor Antonio Giovinazzi.

Mick Schumacher zou door Alfa Romeo Racing rijp bevonden zijn voor zijn F1-debuut. De 21-jarige zoon van Michael Schumacher staat momenteel aan de leiding in het F2-kampioenschap en zou de nieuwe teamgenoot van Raikkonen worden.

Schumacher mag vrijdag tijdens de eerste oefensessie voor het eerst tijdens een officieel raceweekend in actie komen met een F1-bolide. Hij zal immers met de Alfa Romeo F1-bolide deelnemen aan de eerste oefensessie op de Nürburgring.

Indien de geruchten waarheid worden zit er voor Schumacher en de Duitse F1-fans dus echter nog een leuk extraatje in. Mick Schumacher zou net als Raikkonen een contract voor één jaar krijgen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}