Alfa Romeo-teambaas: “Melbourne is een symbolische nieuwe start voor ons”

Frederic Vasseur ziet de toekomst van het voormalige Sauber F1 team positief tegemoet. Nu Alfa Romeo de touwtjes in handen heeft genomen dient zich volgens Vasseur een nieuwe kans aan om meer naar voor op de grid te geraken.


“Onze aankomst in Melbourne symboliseert het begin van een nieuwe grote opportuniteit voor ons team, dit nadat we vorig jaar zo’n uitstekende vooruitgang geboekt hadden,” blikt teambaas Frederic Vasseur vooruit naar het eerste raceweekend. “We zijn vastberaden en streven naar een positieve start van het seizoen 2019”.

Vasseur heeft zowel vertrouwen in zijn team alsook het nieuwe rijdersduo dat dit jaar bestaat uit Kimi Raikkonen en Antonio Giovinazzi. De ervaring van Raikkonen komt een team zoals dat van Alfa Romeo Racing goed van pas.

“We hebben een uitstekend rijdersduo en hebben een sterk team zowel naast de baan als in de fabriek en dat wat betreft al onze afdelingen.”

“Ik kijk er naar uit om te zien waar we ons zo vroeg in het seizoen bevinden. We zullen erg hard pushen om vooruitgang te boeken en tijdens de komende maanden meer vooruit op de grid te geraken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print