Alonso blij met podiumfinish

Even leek het erop dat Alonso de race gewonnen had, toch als we het gejuich van de Tifosi tijdens de podiumceremonie mochten geloven. Helaas voor de vele fans moest Alonso genoegen nemen met de tweede plaats.
image
Er viel weining te beginnen tegen de stormloop die Vettel nam richting de finish, dat werd al snel duidelijk. Enkel een probleem zou nog roet in het eten kunnen gooien van de Duitser om zo Alonso wat te helpen, en dat beseft de Spanjaard maar al te goed. “We hebben geluk nodig”, zo verklaart hij zelf, “Ik denk dat we realistisch moeten zijn. Het is een grote voorsprong en er zijn niet genoeg races. We moeten wat geluk hebben en wat opgaves van Seb om nog kans te maken op het kampioenschap;”

De voorsprong bedraagt inmiddels 53 punten, maar voorlopig weigert Alonso op te geven. “We zullen proberen tot de laatste race in Brazilië om zo goed te zijn als we kunnen en zo veel mogelijk punten te scoren. Het is nog een lange weg.”

Met de podiumplaats in Monza, vergroot dan wel de voorsprong van Vettel, maar dat kon de pret in Monza er niet op verminderen. ‘Om hier vandaag op het podium te mogen staan, is een fantastisch gevoel.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}