Alonso: "Hamilton imiteert me"

Fernando Alonso is gefrustreerd door zijn achterstand op Hamilton in de wk-stand. Vandaag knabbelde de Spanjaard er twee puntjes van omdat hij tweede eindigde en Hamilton derde eindigde.

Alonso is volgens eigen zeggen vooral gefrustreerd omdat hij de achterstand op Hamilton opliep door pech tijdens de races in Frankrijk en Canada. Enerzijds kende Alonso problemen tijdens de kwalificatie in Frankrijk en anderzijds zat het in Canada niet mee door de verschillende safetycar-situaties.

De Spanjaard is er echter ook van overtuigd dat hij nog steeds de betere van Hamilton is. Hij zegt zelfs dat Hamilton van hem afkijkt en de data van de Spanjaard gebruikt om diens eigen setup te verbeteren.

"Ik ga geen voordeel meer hebben, zelfs niet op de circuits waar ik beter ben," aldus Alonso tegenover het Spaanse nieuwsagentschap EFE. "Al mijn informatie en data worden immers gewoonweg doorgegeven aan hem(Hamilton nvdr.). Dat voordeel is dus weg en punten inhalen is dan ook erg moeilijk als je weet dat naast je iemand rijdt die je imiteert en kopiert."

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print