Alonso hoopt op magische stap

Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso wist op het circuit van Silverstone slechts als veertiende te eindigen. Hij beseft dan ook dat er dringend vooruitgang moet geboekt worden bij Renault.
De Spaanse rijder wist samen met Renault twee keer wereldkampioen te worden maar hoopt nu toch op een magische stap voorwaarts. Alonso wil winnen en heeft zonder twijfel een reputatie hoog te houden.

“Vorig seizoen bevonden we ons in een gelijkaardige positie. We maakten toen plots een magische stap voorwaarts en ik ging zelfs opnieuw races winnen. Ook dit seizoen hoop ik op dezelfde manier een betere wagen te krijgen. Ik weet maar al te goed dat het nieuwe reglement het ons moeilijk zal maken maar toch moeten we aan de toekomst denken”, aldus Fernando Alonso over de evolutie van zijn bolide.

Het is Alonso vooral opgevallen dat de tussenstand in het klassement dit seizoen helemaal overhoop ligt. De rijders die vorig seizoen aan de top zaten vechten nu hard om niet als laatste te eindigen. Wat Alonso betreft staat hij dus liever bovenaan het lijstje.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van Saudi-Arabië: wk-stand

Door de overwinning van Lewis Hamilton tijdens de GP van Saudi-Arabië hebben Max Verstappen en Lewis Hamilton met nog één race te gaan exact evenveel punten. Verstappen staat

Lees verder »
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed