Alonso hoopt op magische stap

Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso wist op het circuit van Silverstone slechts als veertiende te eindigen. Hij beseft dan ook dat er dringend vooruitgang moet geboekt worden bij Renault.
De Spaanse rijder wist samen met Renault twee keer wereldkampioen te worden maar hoopt nu toch op een magische stap voorwaarts. Alonso wil winnen en heeft zonder twijfel een reputatie hoog te houden.

“Vorig seizoen bevonden we ons in een gelijkaardige positie. We maakten toen plots een magische stap voorwaarts en ik ging zelfs opnieuw races winnen. Ook dit seizoen hoop ik op dezelfde manier een betere wagen te krijgen. Ik weet maar al te goed dat het nieuwe reglement het ons moeilijk zal maken maar toch moeten we aan de toekomst denken”, aldus Fernando Alonso over de evolutie van zijn bolide.

Het is Alonso vooral opgevallen dat de tussenstand in het klassement dit seizoen helemaal overhoop ligt. De rijders die vorig seizoen aan de top zaten vechten nu hard om niet als laatste te eindigen. Wat Alonso betreft staat hij dus liever bovenaan het lijstje.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print