Alonso hoopvol over tweede seizoenshelft

Een totaal verschillende tweede seizoenshelft, dat voorspelt voormalig wereldkampioen Alonso over de prestaties van zijn team McLaren en voornamelijk de Honda-motor.
image
De verwachtingen van de McLaren-Honda combinatie lag voor het seizoen nog zeer hoog gezien de successen uit het verleden. Dat ze in de helft van het seizoen een schaamtelijke 9e plaats zouden bekleden in de stand met handvol punten, had niemand durven denken.

Toch is Alonso hoopvol over de toekomst: “Er zijn wat moeilijkheden waar we door moeten. Maar we hebben de ervaring binnen het team om die periode hopelijk zo kort mogelijk te maken. En ik ben tevreden met de vooruitgang.”

“Bij de aanvang van het seizoen, waren we nog niet voldoende gegroeid, maar we geraken er wel. In Hongarije reden we consistent in de top 10 dus ik hoop dat we in de komende races gelijkaardige prestaties kunnen neerzetten.”

In België geraakten beide wagens echter al niet meer door Q1 en beterschap zal voor Monza ongetwijfeld te hoog gegrepen zijn. De Honda krachtbron van McLaren zal niet in de buurt van de topsnelheden komen die nodig zijn om het gat met de concurrenten te kunnen dichten.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}