“Alonso pusht ieder teamlid van McLaren-Honda tot het uiterste”

Volgens Matt Morris pusht Fernando Alonso iedereen binnen het team van het McLaren-Honda, waardoor iedereen binnen het team extra gemotiveerd is.

Eric Boullier liet eind vorig jaar reeds verstaan dat Fernando Alonso een bijzondere rijder is om mee samen te werken en dat de Spanjaard de renstal constant zou uitdagen (Lees: “Alonso zal McLaren iedere dag uitdagen”). Na de eerste wintertest in Jerez laat nu ook Matt Morris van McLaren verstaan dat Fernando Alonso het team inspireert en pusht om op een hoger niveau te presteren.

“Fernando kon de voorbije maanden niet wachten om in de wagen plaats te nemen en het waren dan ook enkele frustrerende dagen voor hem,” zei Morris. “Hij is echter blij en zal ons als team pushen en zijn motivatie in de garage, in de simulator en in de fabriek is enorm groot. Dat komt duidelijk aan bij iedereen en zorgt ervoor dat we allemaal er voluit voor gaan. Ik kijk echt uit naar dit jaar.”

Ook racedirecteur Eric Boullier erkent dat Fernando Alonso het uiterste vraagt van het team. Alonso wil dat McLaren alle potentieel uit de nieuwe wagen haalt dat erin te vinden is.

“Iedereen binnen het team is enorm toegewijd en indien er enige ruimte voor verbetering is en er valt nog iets te rapen dan zal hij er ons zeker en vast op wijzen en er voor zorgen dat we het niet vergeten,” besluit Boullier na de eerste wintertest in Jerez.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop je gadgets voor het EK Voetbal via onderstaande banner

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print