Alonso reageert op ultimatum McLaren: “Ik heb geen deadline om te beslissen”

Fernando Alonso heeft gereageerd op het feit dat McLaren stelt dat de Spanjaard voor de laatste race van het seizoen moet beslissen over zijn toekomst.

De voorbije dagen namen de geruchten toe over Alonso en McLaren. Daarin werd gesteld dat Alonso en McLaren erg dicht bij een overeenkomst waren. Gisteren schreven we echter dat Eric Boullier liet verstaan dat McLaren verwacht dat Alonso uiterlijk tegen de GP van Abu Dhabi, de laatste race van het seizoen, een beslissing neemt over zijn toekomst.

McLaren wil dus snel knopen doorhakken wat haar rijdersbezetting betreft. Alonso laat in een reactie echter verstaan dat hij geen deadline heeft voor het nemen van een beslissing over zijn toekomst.

“Ik denk dat er geen deadline of wat dan ook is,” aldus de Spanjaard. “De ene week zegt McLaren iets en de andere week zegt Gerhard Lopez van Lotus dat ze met mij in gesprek zijn over mijn toekomst. Dat klopt, maar het had niets met de Formule 1 te maken. Het ging over een ander gezamenlijk project voor de toekomst. Dat is zakenlijk en heeft niets met de Formule 1 te maken.”

“Iedere dag is er een gerucht. Vandaag las ik zelfs nog een gerucht dat ik Marussia voor één dollar zou gekocht hebben. Dat is absoluut niet waar! Het is altijd hetzelfde liedje … Het belangrijkste is wat ik in Japan zei. Ik nam twee à drie maanden geleden een beslissing en die volg ik nog steeds en hopelijk kan ik er snel iets over zeggen,” besluit Alonso.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}