Alonso sluit terugkeer naar Ferrari niet uit

Fernando Alonso vertrekt bij Ferrari, maar de Spanjaard is nog niet vertrokken of hij sluit een terugkeer in de toekomst niet uit.

Alonso verliet in het verleden Renault, maar keerde nadien terug naar de renstal. Ook McLaren verliet hij en het ziet er nu naar uit dat hij zal terugkeren naar McLaren. Sommigen vragen zich dan ook af of een terugkeer naar Ferrari in de toekomst eveneens tot de mogelijkheden behoort.

“Ik weet het niet,” antwoordde Alonso op de vraag of een terugkeer naar Ferrari er ooit kan inzitten. “Meestal weet ik de vragen min of meer die jullie gaan stellen maar deze vraag verwachtte ik niet. Ik ben dan ook niet voorbereid om hierop te antwoorden. Momenteel is het geen optie. Wanneer je immers afscheid neemt dan is dat niet omdat je vijf minuten later zou denken dat je wil terugkeren. Ik ging van Renault naar McLaren en keerde nadien terug naar Renault. Ik ging naar Ferrari en misschien zal ik terugkeren. Het lijkt alsof mensen die met me samengewerkt hebben de deur telkens op een kier laten om in de toekomst eventueel terug te keren. Dat is dus helemaal iets anders dan wat ik telkens lees, waarin men zegt dat het moeilijk is om met mij samen te werken. Uiteindelijk kan ik meestal terugkeren naar de plaatsen waar ik gewerkt heb, dus dat is een goed teken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print