Alonso verspilt geen tijd aan Hamilton

Eerder al wisten we jullie te vermelden dat Lewis Hamilton van mening is dat hij in zijn debuutjaar meteen Fernando Alonso kon verslaan. Alonso had op zijn beurt zelf geen zin om zijn tijd te verspillen aan al de uitspraken van Hamilton!
Zou het mogelijk zijn dat een nieuwkomer meteen een tweevoudig kampioen weet te verslaan in dezelfde wagen en dat zonder voorkeursbehandeling? In 2007 behaalde Hamilton alvast meer punten dan teamgenoot Alonso maar dan blijven wel de geruchten nog steeds bestaan dat McLaren destijds vooral in het voordeel van de Brit begon te denken en dat het ondermeer met de bandendruk van Alonso zou hebben geknoeid.

Zo werd Hamilton ooit met een takelwagen op het circuit geplaatst nadat deze door regenval van de baan ging. Onverdiende punten of toch een uitzondering omwille van de omstandigheden? Feit is wel dat meerdere wagens op hetzelfde stuk van het circuit uit de bocht gingen en enkel Hamilton werd geholpen door de stewards!

Dat psychologische spelletjes tot de sport behoren is al langer duidelijk en misschien is dat meteen ook de enige reden dat Hamilton het onderwerp nog eens wist aan te halen. Fernando Alonso verspilt alvast zijn tijd er niet aan!

“Ik kan moeilijk gaan reageren op iedere uitspraak die Lewis gaat doen. Ik zou er vooral mijn tijd aan verdoen, denk ik. Toen ik voor McLaren ging rijden was ik zeer tevreden en dat is dit seizoen opnieuw het geval. Ik zal nog moeten wennen aan de wagen maar tijdens de derde gp zal de oude Alonso zeker terug zijn”, aldus tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023