Alonso verwacht strijd met vier teams

Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso verwacht een spannend seizoen. De Spanjaard denkt dat teams als Ferrari, Renault, BMW en Honda mee zullen strijden om dit seizoen races te winnen.

Alonso, die deze winter naar McLaren verhuisde, zei dat hij een spannende strijd verwacht met meer dan één of twee F1 teams: "Je ziet dat onze tegenstanders erg sterk zijn," zei Alonso. "Er is bijna geen verschil tussen de teams, amper een paar honderdsten van een seconde. Ik denk dat 2007 een heel interessant kampioenschap wordt."

"Er zijn ongeveer vijf teams waarvan ik denk dat ze races kunnen winnen. BMW, Renault en Ferrari kunnen winnen. Maar Honda ligt momenteel een beetje achterop. Niemand weet wat er gaat gebeuren omdat er elke dag een ander team de snelste tijd neerzet. We moeten gewoon afwachten en zien wat er tijdens de eerste race gebeurt."

"Het is belangrijk dat we in de top 4 of 5 van de autoÂ’s zitten. We moeten proberen om zoveel mogelijk kilometers te maken om de betrouwbaarheid van de wagen te verbeteren."

Op maandag zette Alonso de derde snelste tijd neer, op dinsdag de vierde, voor vandaag hoopt hij dat hij de testweek kan afsluiten met een betere auto dan in het begin van de week.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print