Alonso voor vijf seizoenen naar Ferrari?

Volgens de Spaanse pers zou Fernando Alonso bij de Italiaanse renstal Ferrari maar liefst 150 miljoen euro kunnen verdienen. Verder zou de Spaanse rijder een overeenkomst van vijf seizoenen gaan ondertekenen.
De overeenkomst tussen Ferrari en Alonso zou bekend gemaakt worden tijdens de GP van Suzuka in Japan en om precies te zijn al op donderdag of ten laatste vrijdag. Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso liet zelf enige tijd geleden weten dat zijn keuze gemaakt was en dat het om een nieuwe werkgever zou gaan. De uitspraak van de FIA inzake het crash-gate schandaal was op dat ogenblik nog niet helemaal koud. Alonso zou verder ook nog enkele ingenieurs willen meenemen van Renault, iets dat Michael Schumacher in 1996 exact hetzelfde wist te doen.

Alonso gaat dus vanaf 2010 de kant van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher uit en dat kan de Spaanse rijder enkel maar goed gaan doen. Tot slot wist de Spaanse pers ook al duidelijk te maken dat het de Poolse rijder Robert Kubica zou zijn die naar Renault trekt om het zitje van Alonso in 2010 op te vullen. Kimi Raikkonen zou terugkeren naar Mclaren.

Afwachten dus tot de GP van Japan om meer zekerheid te krijgen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}