Alonso weerlegt uitspraken Massa

Het ziet er sterk naar uit dat Fernando Alonso niet tevreden was over de uitspraak van Felipe Massa gisteren. Massa verklaarde dat Alonso wel op de hoogte zou zijn geweest van het crash-gate schandaal.

Fernando Alonso rijdt dan nog wel niet voor Ferrari maar op papier zal dat over enkele maanden wel al het geval zijn. Raikkonen maakt plaats voor de Spaanse rijder en daarmee zou Massa wel eens een waardiger tegenstander kunnen gaan ontdekken dan de Finse rijder. Het is voor alle duidelijkheid ook niet de eerste keer dat Alonso en Massa woorden krijgen maar ditmaal mogen we wel stellen dat Massa zware woorden uitsprak. Alonso zelf bleef er alvast rustig onder.

“Dit onderwerp zal zeker geen invloed hebben op onze samenwerking in 2010 en ik weet eigenlijk nog niet eens of dit echt de mening van Felipe is. Ik maakte me geen zorgen om het verhaal want hij vertelde me iets helemaal anders. De FIA verklaarde dat ik met de hele zaak niets te maken had dus ik schenk weinig aandacht aan het hele verhaal. Ik verwacht nog steeds dat ik het goed zal hebben bij Ferrari want dat is wat belangrijk is”, zo vertelde Fernando Alonso.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}