Alonso wil dolgraag naar Ferrari

Op dit ogenblik zijn er een heleboel supporters die Fernando Alonso maar al te graag naar Ferrari zouden zien trekken. Dat de Spaanse supporters op die dag een gat in de lucht zullen springen is dan ook al even duidelijk. Ook Alonso zelf zou een overstap in de nabije toekomst eerder als een droom zien. De manager van de huidige Renault-rijder is niet iemand die dingen onder stoelen of banken steekt en zegt dat Alonso indien mogelijk voor Ferrari zou kiezen.

"Dat Fernando graag voor Ferrari zou rijden is sowieso geen geheim meer. Over de persberichten van vorige week kan ik enkel zeggen dat het nog te vroeg is om te praten over een overeenkomst. Het seizoen 2011 is nog ver af. Vooral de economische problemen binnen de sport maken alles onduidelijk en vooral onzeker. Over de toekomst van de verschillende rijders kan men nu nog niet spreken. Zeker niet over 2011", zo vertelde Luis Garcia Abad.

Eerder berichtte de pers al dat Alonso een overeenkomst zou hebben met Ferrari voor 2011 en indien Kimi Raikkonen niet zal verbeteren zelfs al voor 2010. Volgens enkele insiders zou Alonso vast en zeker de volgende Ferrari-rijder worden maar dan rest dus enkel nog de vraag wanneer.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023