“Alonso zal McLaren iedere dag uitdagen”

Volgens Eric Boullier zal het een uitdaging worden voor McLaren om aan de verwachtingen van Alonso te voldoen.

Donderdag was het eindelijk zover. Fernando Alonso werd officieel bevestigd bij McLaren en Jenson Button wordt zijn teamgenoot. Volgens Eric Boullier zal Alonso een nieuwe impuls geven aan het team en zal de Spanjaard de renstal iedere dag tot het uiterste drijven.

Na zijn turbulent seizoen bij McLaren in 2007 keert Alonso terug naar McLaren en dat niet alleen met een hoog salaris maar ook met hoge verwachtingen. De Spanjaard wil immers succes boeken met McLaren Honda, al beseft ook Alonso dat strijden voor de wereldtitel er volgend seizoen nog niet zal inzitten.

“Het zal enorm uitdagend worden maar je moet het ook enorm positief bekijken,” aldus Eric Boullier. “Dit is het soort toewijding dat je wil hebben. We hebben de beste rijder van het moment aangetrokken en hebben hem overtuigd om de laatste twee jaar van zijn contract bij Ferrari niet uit te doen. Dat betekent enorm veel voor mij.”

“Het betekent dat hij gelooft in waaraan we aan het werken zijn. Hij gaat ons overduidelijk iedere dag uitdagen. Om eerlijk te zijn, hij stuurt me iedere dag al sms’en. Hij zit er echt met zijn neus op. Dat is de boost waar we naar op zoek waren,” besluit Boullier.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print