Alonso: “Zonder foutje had ik de tweede tijd gereden”

Voor het eerst sinds de GP van Bahrein kwalificeerde Fernando Alonso zich in de top drie maar toch is de Spanjaard ook een beetje teleurgesteld want de tweede startplaats was mogelijk geweest.
image
De polepositie zat er niet in volgens Alonso, maar een tweede tijd was echter wel mogelijk volgens de Spanjaard. Toch is Alonso uiteraard ook erg tevreden dat hij voor het eerst sinds erg lang terug een goede kwalificatie reed.

“We weten dat onze prestaties en performantie tijdens dergelijke omstandigheden een klein beetje beter zijn,” zei Alonso na afloop van de kwalificatie.

“Om eerlijk te zijn zit ik met gemengde gevoelens,” blikt Alonso verder terug op de kwalificatie. “Het is goed om onder de eerste drie te staan, maar ik ben niet helemaal tevreden met mijn rondje. Ik heb zeven of acht tienden verloren in de vierde bocht, aangezien ik over de uitloopzone gereden ben.”

“Seb zijn tijd hadden we uiteraard niet gehaald, aangezien hij veel te snel was. Ik denk dat het echter niet zo moeilijk zou geweest zijn om de tweede plaats te veroveren.”

Tot slot is Alonso ook optimistisch voor morgen: “Alles is morgen nog mogelijk,” besluit de Spanjaard.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print