Alpha Tauri wil komend F1-seizoen in de top vijf eindigen

Alpha Tauri, het vroegere Toro Rosso, wil komend F1-seizoen een stap vooruit zetten en bij de beste vijf teams eindigen.


Het voorbije seizoen eindigde Toro Rosso als zesde in het kampioenschap bij de constructeurs. Met 85 punten moest het slechts zes punten onderdoen voor het Renault F1 team.

Komend F1-seizoen wil Alpha Tauri, de nieuwe naam voor Toro Rosso, met Daniil Kvyat en Pierre Gasly minstens een plaats beter doen en in de top vijf eindigen.

“We hebben nooit zo’n ervaren rijders gehad als voor komend seizoen en het zal afhangen van hoe competitief onze wagen zal zijn,” vertelde teambaas Tost tegenover ‘RACER’.

“Ik hoop dat we een stap vooruit zullen zetten en de doelstelling is redelijk duidelijk: We moeten onze performance verbeteren en we willen in de top vijf van het constructeurskampioenschap eindigen.”

“Ik hoop dat Renault binnen bereik ligt. Het hangt er vanaf wie de betere wagen bouwt. Wie boekt de meeste progressie met de nieuwe wagen en wie ontwikkelt beter tijdens het seizoen. Ik hoop dat het Alpha Tauri zal zijn,” besloot Tost.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021