Amerikaanse droom van US F1 voorbij?

José Maria Lopèz Senior zegt dat de teambaas van zijn zoon, Peter Winsor, hem verteld heeft dat US F1 niet meedoet in de eerste drie grote prijzen en waarschijnlijk ook niet in de rest van het seizoen.
Na lang aanslepende geruchten is er nu toch iemand die betrokken is bij de Amerikaanse renstal, die de financiële problemen toegeeft. Daar waren ook al veel aanwijzingen voor nadat de in begin februari geplande eerste test nog steeds niet heeft plaatsgevonden. Ook zou het personeel nog geen loon op hun rekening hebben zien verschijnen dit jaar.

Lopèz Jr. zou gisteren al in Londen aan het onderhandelen zijn geweest met Campos om daar het tweede zitje in handen te krijgen. You Tube-baas ChadHurley zou Lopèz blijven sponsoren en hem aan het zitje helpen. Of de Argentijnse overheid nog steunt is niet zeker. Zij staken al 900 000 euro van de beloofde 2 miljoen euro in US F1.

Dit nieuws geeft Stefan GP natuurlijk weer hoop om toch aan de start te kunnen staan in Bahrein.

Door Stef Mertens.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van Saudi-Arabië: wk-stand

Door de overwinning van Lewis Hamilton tijdens de GP van Saudi-Arabië hebben Max Verstappen en Lewis Hamilton met nog één race te gaan exact evenveel punten. Verstappen staat

Lees verder »
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed