Aston Martin bevestigt komst van voormalig McLaren-teambaas Martin Whitmarsh

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Martin Whitmarsh, voormalig teambaas van McLaren, gaat aan de slag bij het Aston Martin F1 team, zo bevestigde de renstal vandaag.

“Ik ben zeer blij dat ik kan aankondigen dat Martin Whitmarsh ons zal vervoegen als Group Chief Executive Officer van het nieuwe Aston Martin Performance Technologies en dat met ingang van 1 oktober 2021,” zo laat Lawrence Stroll weten.

Martin Whitmarsh is de zoveelste grote naam die Aston Martin weet aan te trekken en die duidelijk de ambities van het Britse sportwagenmerk kracht moet bijzetten.

“Martin zal senior leiderschap verantwoordelijkheid krijgen en zal mij helpen en ondersteunen bij het bepalen van een nieuwe strategische richting die we met Aston Martin Performance Technologies en de dochterondernemingen, waaronder ook het cruciale objectief van het leiden van de transformatie van het Aston Martin F1 team in een winnend team in de loop van de komende vier tot vijf jaar, en in het laten uitgroeien tijdens een vergelijkbare periode in een bedrijf van 1 miljard pond.”

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA