Aston Martin geeft toe: “We dachten aan een F1-comeback voor Sebastian Vettel”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Mike Krack, de teambaas van Aston Martin, heeft toegegeven dat hij er aan dacht om Sebastian Vettel eventueel een F1-comeback te laten maken als vervanger voor de geblesseerde Lance Stroll.

In de aanloop naar de start van het nieuwe F1-seizoen raakte Lance Stroll gewond tijdens een fietsongeluk. Stroll kon daardoor niet deelnemen aan we driedaagse F1-test en Felipe Drugovich viel voor Stroll. Volgens Krack werd er echter ook gedacht aan een mogelijke comeback van Sebastian Vettel.

“Ik was verleid om hem een comeback te laten maken, absoluut,” antwoordt Aston Martin-teambaas Mike Krack wanneer hem tijdens de ‘F1 Nation podcast’ wordt gevraagd of hij overwoog om de viervoudig F1-kampioen te laten terugkeren.

“We deden het echter niet omwille van een enorm respect dat we voor Sebastian hebben en omwille van zijn beslissing om afscheid te nemen van de sport. Het zou niet correct geweest zijn om hem dat te vragen.”

“We wensten te respecteren waar hij zich nu bevond en wilden hem niet in een moeilijke positie plaatsen.”

Krack liet tijdens de podcast wel nog verstaan dat Sebastian Vettel na de recente successen het team contacteerde om hen te feliciteren met de podiumplaatsen tijdens de eerste twee races van het nieuwe F1-seizoen.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print