Aston Martin: “Sebastian Vettel zal ons naar de top van de F1 brengen”

Volgens Otmar Szafnauer is het voor de toekomst van het Aston Martin F1 team bijzonder belangrijk dat Sebastian Vettel voor het team zal racen.


“We geloven dat we alle ingrediënten in huis hebben om voor nog meer podiumplaatsen en hopelijk ook overwinningen kunnen strijden,” aldus teambaas Szafnauer in een statement van het Aston Martin F1 team.

“Het is het begin van een nieuwe reis en ik voel de extra energie in het team, met een nog grotere vastberadenheid dan ooit tevoren om te pushen voor meer performance. We hebben alle redenen om opgewonden te zijn.”

Met het aantrekken van Sebastian Vettel, een viervoudig kampioen die ooit voor Red Bull en Ferrari reed beschikt Aston Martin naast heel wat ervaring ook over een impuls voor alle teamleden die in Vettel een blijk van vertrouwen zien voor hun project.

“Het is enorm opwindend voor iedereen in het team. Met Sebastian hebben we een viervoudig kampioen met ervaring die het team zal helpen om een team te worden dat races wint en voor de wereldtitel kan strijden.”

“Dat is waarom het voor ons zo belangrijk was om hem een contract te geven. Hij brengt ons een winnaarsmentaliteit en we zullen ongetwijfeld enorm veel van hem leren.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022