Aston Martin: “Wat Sebastian Vettel in Australië liet zien is niet normaal”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Aston Martin-teambaas Mike Krack begrijpt niet dat Sebastian Vettel tijdens het raceweekend in Australië zo vaak crashte en problemen kende. Volgens Krack moet bekeken worden wat de oorzaak is van Vettel zijn problemen.

“Gelukkig is Seb oké na deze verschillende incidenten maar ik denk dat bij iemand zoals hij, een viervoudig F1-kampioen, dat de problemen die hij had niets te maken hebben met niet rijden, want hij heeft met de wagen gereden,” aldus Aston Martin-teambaas Mike Krack.

“We moeten echt kijken naar wat voor wagen we hem gegeven hebben, wat de feedback is die hij krijgt van de wagen. Het is niet normaal dat hij tijdens een raceweekend zo ver verwijderd is.”

Volgens Krack hebben de problemen niets te maken met het feit dat Vettel de eerste twee races van het seizoen heeft gemist.

“Ik denk niet dat dit te maken heeft met de twee gemiste races,” aldus Krack. “Ik bedoel, hij is een meervoudig winnaar in Melbourne. Hij weet waar hij rijdt, hij heeft ook al getest met de wagen.”

“Het zou redelijk makkelijk zijn om te zeggen dat hij twee raceweekends gemist heeft en dat het daardoor komt. Met een rijder met zijn talent moeten we checken of alles oké is met wat wij hem ter beschikking stellen.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner