“Aston Martin zal meteen competitief moeten zijn”

Volgens Lawrence Stroll, die samen met een consortium flink investeerde in Aston Martin, zal 2021 een zeer belangrijk jaar worden waarin Aston Martin van in het begin competitief zal moeten zijn.


Momenteel is Aston Martin nog titelsponsor van Red Bull Racing maar vanaf volgend jaar wordt het Racing Point F1 team omgevormd tot het fabrieksteam van Aston Martin. Zo’n omvorming zorgt natuurlijk voor extra druk.

“Met de naam Aston Martin stijgen de druk en de verwachtingen,” aldus Lawrence Stroll in een mededeling.

“We zullen meteen competitief moeten zijn. Ik twijfel er echter niet aan dat het team in Silverstone alles op alles zal zetten om de naam Aston Martin alle eer aan te doen.”

“We blijven volop investeren in het team zodat iedereen over de nodigde middelen beschikt en we zullen dit jaar al zien dat Racing Point hiervan kan profiteren.”

Voorafgaand aan de omvorming van Racing Point F1 naar Aston Martin vinden immers al heel wat investeringen plaats. Vervolgens zal Aston Martin voor het eerst sinds 1960 met een eigen fabrieksteam aan de Formule 1 deelnemen.

“Een merk met een geschiedenis zoals Aston Martin moet op het allerhoogste niveau van de motorsport strijden,” meent Stroll.

“Ik denk dat het een van de meest opwindendste gebeurtenissen in de recente geschiedenis van de Formule 1 is en het is erg opwindend voor iedereen die bij de sport betrokken is, in het bijzonder de fans.”

“Aston Martin is doorheen de geschiedenis al zeer competitief geweest in verschillende raceklassen maar nu hebben we de kans om als fabrieksteam deel te nemen aan de Formule 1.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen