Austin, New Jersey of beide?

Bernie Ecclestone heeft voor 2012 opnieuw een GP in Amerika weten te versieren. Mogelijk kent de sport er tegen die tijd zelfs twee wedstrijden.
Vanaf 2012 keert de Formule 1 richting de Texaanse stad Austin in Amerika. Formule 1 CEO Bernie Ecclestone heeft er de onderhandelingen tot een goed einde weten te brengen maar van een kleine droom lijkt hij misschien stiekem nog een grote te willen maken. Ecclestone wenst voor alle zekerheid de lopende onderhandelingen in New Jersey niet tot een einde te brengen. Veel van onze lezers zullen zich vast de situatie van Donnington nog herinneren. Bernie Ecclestone heeft misschien het karakter van een steenbok maar een ezel is hij zeker en vast niet.

Indien beide circuits aan de eisen van Ecclestone voldoen krijgen we misschien zelfs twee wedstrijden in Amerika. Na seizoen 2007 werd er door de F1 op Amerikaanse bodem niet meer geracete.

”De gesprekken zijn rond maar ik ben niet helemaal zeker dat het circuit ook tijdig raceklaar geraakt. Daar maak ik me nogal zorgen om. Men heeft de nodige grond aangekocht en de overheid betekent een vorm van steun”, aldus Bernie Ecclestone.

a:1:{s:9:”file_name”;s:39:”Bernie_Ecclestone__Christian_Horner.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}