Barrichello wint aan vertrouwen bij Williams

Bij Williams zou technisch directeur Sam Michael zopas verklaard hebben dat de Braziliaan Rubens Barrichello nu al een serieuze bijdrage levert aan het verbeteren van het team.
Vorig seizoen viel het ons al duidelijk op dat Rubens Barrichello maar best niet onderschat kan worden. Bij Brawn GP presteerde hij merkwaardig goed en maakte hij gedurende lange tijd zelfs aansprak op de wereldtitel. De tiel ging uiteindelijk naar de toenmalige teamgenoot Jenson Button.

Toen al was Barrichello een van de meest ervaren rijders op de grid en een overstap naar Williams werd dan ook de vroege prognose van enkele insiders. De overstap kwam er en Williams lijkt er nu goed mee te zijn. Sam Michael vindt Barrichello alvast een van de beste rijders waarmee hij ooit wist samen te werken.

“Rubens heeft een enorme kennis en daar helpt hij zichzelf en Nico duidelijk mee vooruit. Het seizoen zit nog in een vroeg stadium maar op dit ogenblik concludeer ik toch dat Rubens een van de beste rijders is waarmee ik ooit wist samen te werken”, zo verklaarde technisch directeur Sam Michael.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}