Belgische Bridgestone e-reporter finaliste

Net als de vorige vijf seizoenen organiseerde bandenfabrikant Bridgestone ook dit seizoen haar Bridgestone e-reporter wedstrijd.
De Bridgestone e-reporter wedstrijd is een competitie voor Europese studenten tussen 18 en 30 jaar die interesse hebben in de autosport.

Ook dit jaar waren er twee Belgische finalisten. Eén van hen was de 21-jarige Mieke Vercammen, pas afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven. Ze kreeg de kans om de GP2 race in Spa-Francorchamps bij te wonen in het weekend van 28 tot 30 augustus.

De trip naar het mooiste circuit ter wereld was echter niet enkel voor het plezier. Mieke moest een verslag schrijven van de race voor de Bridgestone e-reporter website (http://www.bridgestone-ereporter.eu/home/index.php). Daarvoor mocht ze heel wat GP2-piloten interviewen waaronder onze Belgische trots Jerome d’Ambrosio en de leider in het kampioenschap, Nico Hulkenberg.

Het werd een weekend waarin Mieke heel wat ervaring kon op doen:

“Het is misschien een cliché maar het is wel waar: een race weekend meemaken als Bridgestone e-reporter finalist is een droom die uitkomt. Ik voel me zeer geprivilegieerd dat ik m’n twee passies, autosport en schrijven, kon combineren tijdens een zeer spannend GP2 Series weekend. Door de ervaring is niet enkel mijn wens om te werken in de autosport vergroot, het gaf me ook meer vertrouwen in mijn kans op slagen. Ik wil Bridgestone bedanken omdat ze goed voor me gezorgd hebben. Ik zal die vier dagen nooit vergeten.”

Wil je meer informatie over de Bridgestone e-reporter competitie, of wil je het raceverslag van Mieke en de andere finalisten lezen? Surf dan snel naar http://www.bridgestone-ereporter.eu/home/index.php
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}