“Bepaalde FOTA-leden willen geen compromis”

De FIA heeft vandaag enkele leden van de Formula One Teams’ Association (FOTA) verweten dat ze geen overeenkomst willen bereiken in een discussie die nu al weken aan de gang is.
FIA en FOTA onderhandelen al een hele tijd over de regels voor volgend seizoen en over de manier waarop de sport moet geleid worden. Ook vorige week zaten FIA en FOTA samen maar volgens de Internationale Automobiel Federatie willen bepaalde leden van de FOTA geen overeenstemming bereiken.

“Vorige donderdag zat de president van de FIA samen met een delegatie van FOTA bestaande uit Ross Brawn (Brawn GP), Stefano Domenicali (Ferrari), Christian Horner (Red Bull), John Howett (Toyota) en Simone Perillo (FOTA). Volgens de FIA was dit een zeer constructieve bijeenkomst met heel wat punten van overeenstemming. De FIA was dan ook verrast om later te vernemen dat sommige FOTA leden die niet aanwezig waren op de bijeenkomst, onterecht stelden dat er niets was overeengekomen en dat de vergadering tijdverlies was geweest. Het is duidelijk dat er een groep binnen de FOTA van plan is om elke mogelijke overeenkomst te voorkomen, ook al brengt dit schade toe aan de sport.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print