Bernie Ecclestone: “Christian Horner zou mijn ideale opvolger zijn”

Al heel wat jaren wordt er gespeculeerd over wie Bernie Ecclestone ooit zou opvolgen indien hij de Formule 1 moet verlaten of indien hij zou sterven. Tot op de dag van vandaag blijven we in het ongewisse maar Bernie Ecclestone zelf heeft nu wel duidelijk laten verstaan dat hij in Christian Horner zijn ideale opvolger ziet.
image
Volgens sommigen is de Formule 1 ten dode opgeschreven wanneer Bernie Ecclestone de controle over de Formule 1 verliest. Volgens anderen zal het al bij al wel meevallen, maar toch wordt er al jarenlang druk gespeculeerd over eventuele opvolgers voor Bernie Ecclestone.

Bernie Ecclestone is momenteel verwikkeld in enkele onderzoeken en rechtszaken en dat wakkert de speculaties uiteraard opnieuw aan. Deze keer heeft hij echter zelf tijdens een interview met de Daily Telegraph laten verstaan dat hij in Christian Horner een ideale opvolger ziet.

“Christian zou ideaal zijn,” zei hij tegenover de Daily Telegraph. “Ik zou hem graag assisteren tijdens een overgangsperiode. De Formule 1 heeft iemand nodig die de sport kent. Indien er iemand van buiten de Formule 1 zou komen, bijvoorbeeld een pure zakenmens, dan zal het volgens mij niet werken. Hij zou het geen vijf minuten volhouden.”

“De mensen doen zaken met me omdat ze me kennen. Ze weten dat ik recht door zee met hen ben. Zo is het ook met Christian. Ik hoop dat we het kunnen doen,” besluit Ecclestone.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}