Bernie Ecclestone wil 25 miljoen euro betalen om rechtszaak te stoppen

Bernie Ecclestone zou de rechtszaak die tegen hem in Duitsland loopt willen schikken voor een bedrag van 25 miljoen euro.
image
De advocaten van Bernie Ecclestone lieten tegenover de rechtbank in München weten dat Bernie Ecclestone bereid is om een bedrag van 25 miljoen euro te betalen om de rechtszaak die tegen hem loopt te schikken.

Tegen Ecclestone loop in München een rechtszaak waarbij hij verdacht wordt van omkoping alsook het aanzetten tot corruptie. Bernie Ecclestone wil dat er zo snel mogelijk een einde komt aan de rechtszaak.

Bernie Ecclestone is nog steeds van mening dat de Duitse bank BayernLB geen schade heeft geleden, maar om een snel einde te maken aan de rechtszaak wil Ecclestone naar verluidt zo’n 25 miljoen euro betalen aan de bank. De openbaar aanklager moet dan wel de aanklacht tegenover Bernie Ecclestone laten vallen.

Een eventuele overeenkomst moet nog verder besproken worden, waardoor het nog even wachten is of de rechtszaak tegen Bernie Ecclestone snel tot een einde zal komen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print