Binnenkort te koop: Halo-teenslippers van McLaren

McLaren gaat in samenwerking met het Britse kledingmerk Gandys teenslippers op de markt brengen die geïnspireerd zijn op Halo.

Over Halo is al veel geschreven. Feit is dat het systeem ter bescherming van de rijders dit seizoen definitief geïntroduceerd is en dat we het ermee zullen moeten doen, of je het nu mooi vindt of niet.

Die laatste categorie van mensen, die Halo spuuglelijk vinden, vergelijken Halo erg vaak met teenslippers. Inderdaad, het heeft er wat van weg, en het inspireerde McLaren om samen met het Britse kledingmerk Gandys teenslippers op de markt te brengen die voor het goede doel verkocht zullen worden.

Gandys werd opgericht door de twee broers Forkan van wie de ouders overleden tijdens de ramp met de Tsunami van 26 december 2004 in Zuid-Oost Azië. De twee broers maakten van het bedrijf een enorm succes en in Sri Lanka werd de stichting Orphans For Orphans opgericht.

De opbrengst van de zogenaamde ‘Halo Edition’ teenslippers gaat integraal naar het goede doel. Het logo van Gandys zal eveneens op de F1-bolides van Stoffel Vandoorne en Fernando Alonso terug te vinden zijn.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023